Rusettipannat on valmistettu käsityönä suomessa kauniista kuoseista ja kestävistä materiaaleista.

Rusettipannat ovat monipuolisuutensa ansiosta erinomaisia tuotteita lapsille, näitä voi pitää säästä riippumatta ympäri vuoden ja missä vaan tilanteessa. Rusettipannat on pesunkestäviä ja Kutistuu ensimmäisessä pesussa noin 5-10%. 

Käyttöikä näillä on todella pitkä ja pitävät muotonsa erittäin pitkään.

Rusettipantaa on todella helppo yhdistellä erilaisten vaatteiden kanssa.

Kaikki tuotteemme ovat valmistettu kestävistä ja miellyttävistä materiaaleista, niin että lapsen on mukava pitää niitä päällä ja samalla ne on helppo huoltaa.

Lapsen on helppo liikkua ja touhuta näissä vaatteissa, kaikki koot on mitoitettu lapsen käyttöön sopiviksi.

Kangas ja huolellinen valmistus takaavat että tuote pysyy pitkään kuosissaan ja eivätkä ne nukkaannu.

Pubu käyttää kaikissa vaatteissa turvalliseksi tutkittuja ja haitta-aineettomia materiaaleja.

Suurin osa vaatteista on valmistettu puuvilla-elastaani trikoosta.

Pubu on suomalainen brändi ja siksi kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä kotimaassa, ne ommellaan ammattimaisesti pienessä ompelimossa Lohjalla.

Kuoseissa vilisevät suloiset, värikkäät ja vauhdikkaat värisävyt ja kuosit, niin tytöille kuin pojille.

Pubu on varmasti käytännöllinen arki vaate kuin sopii loistavasti myös juhliin.

Uudistamme koko ajan valikoimaamme, hiusdonitsit ovat uusin aluevaltaus tässä tarinassa. Toimintamme perustuu tuotteiden laatuun, jokainen tuote tutkitaan erikseen ja varmistetaan tällä tavalla tuotteen olevan laadukkain mahdollinen.

Verkkokaupan lisäksi meillä on myös ns. kivijalkakauppa joka sijaitsee osoitteessa Virkkalantie 22 Lohjalla. Näitäkin tuotteita on mahdollisuus hakea sieltä tai tilata verkkokaupasta. 

Mikäli tilaat osoitteesta pubu.fi toimitus aika on keskimäärin 3-5 vuorokautta ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautus oikeus. 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta instagramissa @pubu_kauppa ja Facebookissa @pubukauppa tilejä seuraamalla saat aina ensimmäisenä tiedon kaikista uutuuksista, alennuksista ja muista Pubu:n liittyvistä asioista.

Kaikkia kehitysideoita kuulemme mielellämme ja myös negatiiviset kommentit otamme vastaan ja opimme niistä. 

Ompelijallamme on useiden vuosikymmenten kokemus alalta ja myös omien lapsien kautta huomannut millaiset lastenvaatteet ovat hyviä ja mitkä ehkä eivät toimi lapsella. Tästä syystä Pubu on suunnitellut kaikki vaatteet niin, että lapsi rakastaa pitää niitä päällä. Mahdollisimman vähän hankaavia saumoja, kireitä kohtia, epämiellyttäviä tuntemuksia, kaikki nämä on otettu huomioon vaatteita suunnitellessa.